pondělí 15. prosince 2014

...knihy...



...zbožňuji čtení knih, obzvláště po několikáté... začalo to u "klasiky" Čtyři dohody, čteno asi před 5ti lety a pak před rokem - úplně jiná kniha, nebo spíše jiný čtoucí :)

...a co teprve knihy o dětech - Koncept kontinua - naše poprvé se konalo, když si Mája plovala v bříšku /souznění/, podruhé v jejích 2 měsících, po třetí při těhotenství s Janem a teď, když jsou Jenovi tři měsíce jdu do ní zas! Protože je to zase jiná kniha!

...jinak podobné opáčku /zatím tedy jen dvakrát/ s oblíbenkyní Naomi a její Vychováme děti a rosteme s nimi - to by měla být četba taky povinná, Líný rodič /oddechovka pro zasmání/, Při úsvitu po ráno /těžká, přetěžká, ale překrásná filosofická pojednání pana Koukolíka o dětech/, RABR /prokousávám se jí už třetí rok :)...aneb jak uplatnit myšlenku Naomi v praxi/, po druhé již také od Zdeňky Jordánové Dítě jako šance pro tebe...

...jinak prokládáno vším možným o józe, kamenech, čtyř dohodách, jordánovskými knihami, kuchařkami, čínskou medicínou, fengšeuj, diagnostikou, oshem i bagavaghítou :)

...později vložím příspěvek o knihách pro dítka..to je velké téma ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat